Ervaringen over de massages van Agnes Colijn
Aanbevelingen

Aanbevelingen

Lia

Je hebt me echt verder geholpen met de HEAL massage. Je hebt me laten zien dat iedereen een plekje heeft op aarde. Ik ben nu zelfverzekerd en voel me weer vrolijk.

Lia

Ik vond het fijn om diep aangeraakt te worden, ferm, zonder inhouden. Ik voel heelheid, stilte, vrede en verbinding in mijn lichaam.

Anastasia

Vandaag heb ik een ontspannen massage bij Agnes gehad en dat was geweldig! Agnes is een hele lieve vrouw en een top professional.

Lies

Oordeelloze handen, die mij aanraken, ik voel mij compleet, thuis in mijzelf

Trees

Een liefdevolle behandeling, met respect voor lichaam, geest en ziel. Agnes vertegenwoordigt de Liefde.

Els

Door de massage en vragen weet Agnes snel tot de kern te komen van wat er bij je speelt. De DEEP massage ervaar ik als helend, ook op emotioneel vlak. Het geeft ontspanning en mooie waardevolle inzichten.

Fiona

De massages van Agnes gaan verder dan een “gewone” massage, niet alleen op lichamelijk- maar ook op energetisch niveau ontstaat er healing. De behandelingen zijn zeer krachtig en daarnaast ook een genot om te mogen ervaren.
Agnes, dank je wel en ik kijk weer uit naar onze volgende meeting!

 

Christa

Agnes is een fijne warme persoon die je tijdens de DEEP Massage meeneemt op reis als een soort reisleider. Agnes begeleidĀ  onbeoordeeld in het onderzoeken van pijn en blokkades die bv ontstaan zijn door een ervaring, situatie, emoties, onmacht etc.
Zij geeft je adviezen op een integere, respectvolle manier om deze reis met jezelf verder te kunnen gaan.

Margreth

Een steun en stimulans in het vinden van mijn centrum, ontwikkelen van eigen kracht.

Annemarie

Toen ik Agnes leerde kennen was ik fysiek kwetsbaar en had ik mentaal veel te verwerken. De HEAL massages en gesprekken hielpen mij om mijn lijf als geheel te voelen. Het bracht mij dichter bij mezelf. Agnes zet mijn behoeften centraal en beweegt mee met wat in het moment helpt en er toe doet. Het voelt vertrouwd en veilig. Het is iets wat ik mijzelf gun, ook nu het fysiek beter gaat. Ik ervaar het elke keer weer als een cadeau dat zowel Agnes mij geeft, als ik mijzelf.

 

Hannie

De massages bij Agnes doen me heel goed door de manier waarop ze haar krachtige handen inzet.
Ze overlegt wat nodig is en we gaan naar m’n ‘pijnplek’ toe, wat voor mij zowel een lichamelijke als geestelijke aanraking is.

Jan-Willem

Bij Agnes voel ik me volledig veilig. Door haar behandeling werd ik me veel bewuster van mijn lijf en wat ik daar allemaal in meedraag en heb opgeslagen. Agnes laat me tijdnes de DEEP Massage in mijn eigen spiegel kijken waardoor ik mezelf en mijn mechanismen ben gaan inzien.

Martine

Mijn ervaring met de HEAL Massages is een hele positieve ontwikkeling van mijn identiteit. Door gehoord te worden en met de behandelingen positief effect te ervaren, is een openbaring voor mij. Ik worstelde met fybromyalgie, al jaren had ik onveranderd pijn klachten door mijn lijf. Door de sessies met Agnes zijn we tot de kern gekomen en heb ik door naar mezelf te luisteren en te voldoen aan de hulpvraag van mijn eigen lijf, nu geen pijnklachten meer. En zit ik sinds jaren weer goed in mijn vel. Dit proces hebben we samen doorlopen en daarom gun ik iedereen met dezelfde klachten deze behandelingen. Het is geweldig om te kunnenĀ  genieten van het resultaat. Ik ben dankbaar.

Petra

Bij Agnes gekomen met vermoeidheid en pijn klachten van mijn nek tot aan mijn voeten. Fijne gesprekken en massages gehad van Agnes en ze heeft mij ook doorgestuurd naar een voetspecialist. De combinatie van hun beide werkwijze heeft mij enorm geholpen. Een hoop van mijn klachten heeft met het verleden te maken waar je zelf nooit meer bij stil had gestaan. Op dit moment ervaar ik veel meer rust en minder pijn in mijn leven.

Wilma

Vanaf mijn pubertijd had ik last van verstopping en kramp in mijn darmen, soms kon ik niet meer zitten van de pijn.
Door de DEEP massages van Agnes heb ik contact gemaakt met emoties en pijn in mijn lichaam. En een onbewust idee over mijzelf dat ik alles steeds fout doe. Na 1 massage kwam er al meer beweging en ruimte in mijn darmen en langzamerhand ging mijn lichaam terug naar normaal: goed functionerende darmen.
Ik ben erg blij met de liefdevolle en ook stevige aanpak van Agnes, thank you!

Annemieke

Dankjewel Agnes voor de fijne behandeling. De Relax massage was heerlijk ontspannend. Heerlijk om een uur lang onder rustgevende muziek te genieten van de massage. Echt een verwenmoment voor mijzelf.

Dick

Dat er achter een pijn vaak meer schuil gaat heeft de massage van Agnes Colijn mij wel duidelijk gemaakt. De diepe werking van de behandelingen werkten positief door in mijn werk en dagelijks leven.

Tamara

De NEI-Therapie heeft mij ontzettend goed geholpen! In de situatie waarin ik tot voor kort veel stress en irritatie ervaarde bleef ik rustig, ik heb mij niet gestoord en het is goed verlopen. Zelfs mijn man viel het op hoe goed ik in mijn vel zit! Dank daarvoor!!!

Sabrina

Door HEAL Massages het afgelopen jaar ben ik mij bewust geworden dat mijn mentale gesteldheid invloed heeft op mijn fysieke klachten. Ik ervaar nu meer rust in mijn hoofd, zit lekkerder in mijn vel en ben daardoor bijna helemaal pijnvrij!

Ellen

Het is zo leuk bij jou, zo fijn, zo compleet; het gesprek vooraf, de muziek, echte aandacht. Ik wist niet dat ik zo vol verdriet zat. Je hebt het heel goed aangevoeld. Het komt er nu uit.

Marlies
Agnes liet mij stralen door haar luisterend oor en belangstellende ogen
Ze geeft je het gevoel dat je helemaal mag zijn zoals je bent
Vol liefde en aandacht geef ze de massage
Het was fijn om te ontladen met tranen waarbij ze mij veilig liet voelen.