Massagetherapie Rhenen | Massagepraktijk Agnes Colijn

Massage Rhenen

Tot ontspanning komen door middel van massage Rhenen? Maak een afspraak met Agnes Colijn! Ervaar mijn Holistische Massage Methodiek die gebaseerd zijn op Oosterse en Westerse technieken. Door de massages die ik aanbied kom je tot rust in je hoofd en in je lijf door het zelfhelende vermogen van jouw eigen lichaam. Boek een massage Rhenen en ervaar het verschil zelf! Het is veel meer dan massage!

Je ontvangt nu een mooie kennismakingskorting bij je eerste bezoek!

De feestmaand komt er weer aan! Geef de liefste een waardevol cadeau, een MASSAGE CADEAUBON!

In mijn praktijk kun je terecht voor verschillende unieke massages:

  • DEEPIntegrale Massage is een diep werkende effectieve massage bij fysieke spanningen, chronische klachten, emotionele verwerking of als je helder inzicht wilt.
  • RELAXOntspannings­­massage om even alles los te laten, anti-beeldscherm, anti-stress, een moment voor je zelf, versterkt je immuunsysteem.
  • HEALbij Fibromyalgie om chronische pijn in je in je lichaam te verminderen of te voorkomen, het lichaam hersteld zich.
  • RELEASELeven vrij van pijn Bij acute of chronische pijn in bekkengebied, rug en schouders. Terugkeren naar de oorspronkelijke staat, een pijn vrij lichaam.

Voel je welkom!

DEEP: (integrale) bindweefselmassage Rhenen

Ervaar je veel spanningen in je leven? Stress, of misschien zelfs wel een burn-out? Dan is een bindweefselmassage in de omgeving van Rhenen een aanrader voor jou. Deze massagetherapie kan ook helpen met psychische klachten, zoals een zware emotionele gebeurtenis verwerken of meer inzicht krijgen in je eigen leven. De massagetherapie rondom Rhenen is een unieke manier van masseren waarbij je weer in contact raakt met je innerlijke zelf. Je krijgt inzicht over de signalen die je eigen lichaam afgeeft.

Je bent welkom! Plan dan direct jouw afspraak.

DEEP Integrale Massage  90 minuten
Je ontvangt bij je eerste bezoek een leuke kennismakingskorting van € 109 voor € 99.

RELAX: ontspanningsmassage

Als je behoefte aan een moment voor jezelf? Boek dan een ontspanningsmassage rondom Rhenen en ontstress even helemaal. Door vaker een fijne ontspanningsmassage te nemen, zorg je voor je eigen gezondheid en balans. Ook helpt een ontspanningsmassage met lekker in je vel zitten.

Ben je toe aan een heel fijne RELAX Massage. Plan dan direct jouw afspraak.

RELAX Ontspanningsmassage 75 minuten
Je ontvangt bij je eerste bezoek een leuke kennismakingskorting van € 95 voor € 85.

RELEASE: massage Rhenen

Als je op zoek bent naar een helende massage in Rhenen, kijk dan eens naar de opties de Agnes Colijn te bieden heeft. De release massage wordt uitgevoerd door middel van de MER-methode, dit staat voor Myofascial Energetic Release in het lichaam opgeslagen blokkades en spanningen worden loslaten. De klachten komen vaak vanuit de nek, de rug en de schouders. Deze bindweefsel massage in Rhenen activeert het zelfhelende vermogen van je lichaam. Blijf niet doormodderen maar plan direct jouw afspraak.

RELEASE Massage Leef pijnvrij 90 minuten
Je ontvangt bij je eerste bezoek een leuke kennismakingskorting van € 125 voor € 113.

HEAL: hulp bij Fibromyalgie

Mensen met fibromyalgie hebben een veel grotere spierspanning dan in een ‘normale’ situatie. Ook als er geen kracht wordt gebruikt, trekken de spieren nog steeds samen. Dit kan chronische pijn veroorzaken. Er wordt gewerkt met triggerpointmassage en bindweefselmassage, maar ook zachte massagetechnieken en bewustwording via coaching. Ik ben zelf ook genezen van fibromyalgie, waardoor ik voldoening haal uit anderen hiervoor behandelen.

Je bent welkom! Plan direct jouw afspraak.

De eerste HEAL: massage bij Fibromyalgie 90 minuten
Intake & 1 e sessie € 125

Contact met Agnes Colijn

Meer weten over de verschillende massages ik aanbied bij Agnes Colijn? Stel je vraag via het contactformulier. Ben je er al uit en maak je het liefst direct een afspraak? Ga naar ‘maak een afspraak’. Ik ben werkzaam in de regio van Veenendaal en Ede. Graag tot binnenkort in de praktijk!