Verbonden Ademen - Agnes Colijn

Verbonden Ademen

De afgelopen jaren deed ik regelmatig een sessie Verbonden Ademen. Voor mij werkt dit erg goed. Er wordt veel losgelaten wat onbewust nog aanwezig is maar niet meer nodig is.
De laatste keren kwam er steeds door mij heen: ik moet dit ook gaan aanbieden. Ik geef gehoor aan deze ‘klop aan mijn deur’. Het sluit goed aan bij de helende massages. Via het verbonden ademen komen vastzittende spanningen en emoties los. Dit doen we in een veilige sfeer. Hieronder kun je lezen wat het is, hoe het werkt. We organiseren regelmatig een avond Verbonden Ademen. Neem gerust contact op voor de data. Je kunt ook terecht voor een individuele sessie Verbonden Ademen, Breath. Deze kun je boeken via de knop: Maak afspraak. (rechts onderin)

Verbonden Ademen in een groep

We komen samen om contact te maken met onszelf via onze ademhaling. We creëren samen, met elkaar,  voorafgaand een veilige bedding. Je mag een plek uitzoeken in de ruimte en het je makkelijk maken met een matje, kussen en deken. We nemen je mee in het verbonden ademen, in jouw eigen ritme. Het is niet moeilijk, iedereen kan meedoen. Je leert er te zijn, jezelf te dragen, via de adem. We zijn met alles wat verschijnt, zonder oordeel.
Na het ademen kun je comfortabel liggen, luisteren naar muziek en een tijdje navoelen en de doorwerking ervaren. We sluiten samen af met een kopje thee.

Wat is de werking van Verbonden ademen

Verkrampingen in het lichaam, stress, spanningen, onderdrukte emoties, dat wat in de weg zit om ten volle je natuurlijke jij te zijn, jouw verlangens, jouw vreugde, dit kan voelbaar worden in de ademruimte. We nodigen je uit om hierbij aanwezig te zijn.

Wat is het effect
Door de verbonden adem gaat je lichaam ‘aan’, je voelt de energie door je lichaam stromen. Dat wat zich vanzelf aandient kan worden doorvoeld, blokkades kunnen loskomen zowel fysiek, emotioneel, als mentaal. Via de adem merk je dat alles energie is, wat gewoonweg ruimte behoeft. Het laat dan vanzelf los. Het geeft een gevoel van ruimte, van bevrijding. Je ervaart verlichting en ontspanning in jezelf. 

Wat kun je verwachten

  • Een boost voor je immuunsysteem
  • Vermindering van stress en spanning
  • Loslaten van emoties, angsten en belemmeringen
  • Geeft een gevoel van vreugde, liefde, rust
  • Inspiratie, flow en creativiteit
  • Ruimte in je adem, lichaam en leven

Begeleiding
Agnes Colijn, Holistisch Massagetherapeut Veenendaal, transformatiecoach
www.agnescolijn.nl

Deelnemer: “Heel bijzonder om te ervaren wat er in mijn lichaam gebeurd en ook om de vrijheid te voelen alles te laten gaan in de nabijheid van een groep mensen”.

Deelnemen
Als je mee wilt doen, neem dan contact met mij op via het contactformulier. Ik ben werkzaam in regio Veenendaal, Ede en Rhenen maar in een andere regio sta ik ook graag voor u klaar. Wil je een workshop Verbonden Ademen aanbieden in jouw centrum of in jouw bedrijf? Of wil je met 2, 3 of 4 personen tegelijk deelnemen? Stuur dan een bericht via het contactformulier. Je kunt ook terecht voor een individuele sessie Verbonden Ademen. Boek eenvoudig zelf jouw afspraak.