Over Agnes Colijn holistische masseuse in Veenendaal & Ede
Over mij

Over mij

Jarenlang had ik last van chronische gezondheidsklachten: pijn in mijn nek en schouders, ik sliep slecht en raakte burn-out. Ik zocht hulp via de reguliere weg. Daar vond ik geen oplossing. Toch wist ik heel zeker dat ik kon genezen. Maar hoe? Dat werd mijn zoektocht.

Ik wist heel zeker dat ik kon genezen. Maar hoe? Dat werd mijn zoektocht.

Ik leerde tijdens mijn zoektocht weer contact te maken met mijn lichaam en te luisteren naar de signalen. Ik heb deze te lang genegeerd. Ik wist niet beter, ik bleef maar doorgaan.

Bepalend voor mijn genezing zijn geweest het hervinden van contact met mijn binnenste binnen. Mij bewust te worden van wat er leeft, het te doorvoelen.
Door de massages en het dieper onderzoek in mijzelf zag ik welke patronen er speelde die mij niet meer diende maar meer in de weg stonden en ik voelde ik waar energie zich had vastgezet. Ik leerde om daar weer contact mee te maken. Daardoor ontstond er meer ruimte en kwam er meer ontspanning. Uiteindelijk ben ik helemaal genezen door goede behandeling en begeleiding om het innerlijke kompas weer te vinden.

Wat mij verwondert is de kracht van contact. Hoe helend dit is. Ik zie het als mijn missie om je te faciliteren in de ontmoeting met je zelf, met wat er in jou leeft.
Mijn kracht is dat we samen bewegen naar de kern van de spanning of klacht of jouw vraag. Door contact te maken met jezelf en wat er in je leeft ontstaat er vanzelf een nieuwe ordening. Dat gaat helemaal vanzelf. Er komt meer ruimte voor oorspronkelijkheid, jouw passies, jouw kwaliteiten en vreugde.

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk!

– Agnes Colijn

Transformatiecoach, Dialoogprocesbegeleider,
Integraal Leefstijlcoach en Holistisch Integraal Masseur

Voel je welkom voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op