Holistische visie bij massage ziet de mens als geheel | Agnes Colijn

Visie

Holistisch en Integraal

Bij massage Veenendaal heeft het werken vanuit een holistische visie een centrale plaats. We zijn veel meer dan alleen een fysiek lichaam. Holistisch staat voor mij voor de mens als geheel, helemaal compleet zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Het fysieke lichaam is binnen deze visie onlosmakelijk verbonden met ons denken, ons voelen en de wereld om ons heen, het leven dat wij zijn.

Bewustwording

Tijdens de DEEP Integrale Massage werken we samen. We gaan onderzoeken, je wordt begeleid om te voelen en te ervaren in je lichaam. Wat wil jouw lichaam je vertellen? Welke signalen geeft het je? We onderzoeken wat de oorzaak is, waarom bv spanningen zich in het lichaam hebben vastgezet. Het is nodig bij deze sessies dat je nieuwsgierig bent naar je zelf.

Contact en inzicht leiden tot ruimte in lichaam en geest. Niet alleen je lichaam gaat weer gezond functioneren maar jij als geheel. Omdat alles met elkaar in verbinding staat en elkaar beïnvloedt.

Gezondheid

De massages dragen allen bij aan het verbeteren van jouw gezondheid., jouw algehele gevoel van welzijn, het versterken van je immuunsysteem. In het lichaam staat alles, tot op het kleinste cel-niveau met elkaar in verbinding en werkt met elkaar samen. Echt fascinerend! Zo is het ook met de verschillende aspecten of delen van ons mens-zijn: het fysieke staat in verbinding met het emotionele-, mentale en spirituele aspect. Deze delen beïnvloeden elkaar en werken met elkaar samen. Ontspanning tijdens de massages werken door in lichaam en geest en in alle delen.

Tijdens de massages bij Massage Veenendaal wordt het zelf-helende vermogen van het lichaam geactiveerd. Dat is de natuurlijke kracht en intelligentie van het lichaam om zichzelf te herstellen zodat het weer kan terugkeren naar zijn natuurlijke, oorspronkelijke staat. Dat gaat helemaal vanzelf!

Afspraak maken