Openingsaanbieding Holistische Massage Agnes Colijn

Ontvang nu kennismakingskorting bij jouw eerste bezoek

DEEP: Integrale Massage

Dit is een diep werkende massage voor mensen met fysieke spanningen of klachten, voor mensen met chronische gezondheidsklachten of een burn-out. Maar ook als je helder inzicht wilt in iets dat speelt in je leven of bij verwerking van een zware emotionele gebeurtenis. 
Samen onderzoeken we de plek die spanning geeft of klachten of een thema waar je inzicht in wilt. We gebruiken het lichaam als poort naar diepere lagen in jezelf, waar je vaak zelf niet goed bij kunt.
Wat nodig is, is jouw nieuwsgierigheid, naar jezelf, om te onderzoeken. 

Door de massage wordt het zelf-helende vermogen van het lichaam geactiveerd. De vastgezette energie kan weer doorstromen. Je krijgt inzicht in de signalen die het lichaam geeft. Je ervaart meer innerlijk contact met jezelf. Klachten kunnen verminderen en oplossen.

Je bent welkom! Plan direct zelf jouw afspraak.

DEEP Integrale Massage 90 minuten
Je ontvangt nu 10% kennismakingskorting bij je eerste bezoek i.p.v. € 109 voor € 99

RELAX: Ontspannings­­massage

Deze massage is een moment voor jezelf, echt even me-time! Een anti-beeldscherm en anti-stress-massage. Je komt tot ontspanning in je lichaam en in je hoofd. Afvalstoffen in je lichaam worden afgevoerd en het activeert de doorstroming van energie.
Door je regelmatig te laten masseren zorg je preventief voor je gezondheid, welzijn en balans. Je komt weer lekker in je vel te zitten. En het is heerlijk om alles even los te laten en te genieten van de massage.

Je bent welkom! Plan direct zelf jouw afspraak.

RELAX Ontspanningsmassage 75 minuten
Je ontvangt nu 10% kennismakingskorting bij je eerste bezoek i.p.v. € 95 voor € 85

RELEASE: Leef vrij van pijn

Tijdens de RELEASE Massage wordt gewerkt met de unieke MER- methode. MER staat voor Myofascial Energetic Release. Myo betekent spier, fascial is het bindweefsel, met Energetic Release wordt bedoeld het vrijgeven of loskomen van in het lichaam opgeslagen spanningen en de daarbij opgeslagen gevoelens waardoor er weer ruimte komt voor een gezond gecentreerde bekkengebied, een goed gecentreerde basis. Vaak komen klachten in rug, schouders en nek voort uit een disbalans in het bekkengebied. Myofascial Energetic Release is uniek, werkt onderzoekend, doorvoelend door zeer trage diepe bindweefselmassage en nodigt de ontvanger uit om proactief deel te nemen in directe betrokkenheid bij zijn/haar eigen aangeboren helende kracht. Het zelfhelende vermogen van het lichaam gaat aan het werk om terug te keren naar de oorspronkelijke staat, een soepel en pijnvrij lichaam.

Je bent welkom! Plan direct zelf jouw afspraak.

RELEASE Massage, pijnvrij massage 90 minuten
Je ontvangt nu 10% kennismakingskorting bij je eerste bezoek van 125  voor € 113

HEAL: bij Fibromyalgie

Fibromyalgie is chronische pijn in het bindweefsel en in spieren. Uit onderzoek is gebleken dat mensen met Fibromyalgie hebben te maken met een veel hogere spierspanning, ook als er geen kracht wordt gebruikt en de spierspanning dus niet nodig is. De HEAL Massages spreken het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan om weer te herstellen in de natuurlijke staat.
Ik ben ervaringsdeskundig en begrijp goed hoe jij je voelt. Zelf ben ik door goede behandeling genezen van Fibromyalgie. Regelmatig een HEAL massage helpt om pijn te verminderen of te voorkomen. 

Je bent welkom! Plan direct zelf jouw afspraak.

HEAL: massage bij Fibromyalgie  90 minuten
Intake & Massage € 125.